PLA DE XOC ECONÒMIC I SOCIAL DAVANT LA SITUACIÓ DEL CORONAVIRUS

19 marzo 2020
Comentarios Comentarios desactivados en PLA DE XOC ECONÒMIC I SOCIAL DAVANT LA SITUACIÓ DEL CORONAVIRUS
19 marzo 2020, Comentarios Comentarios desactivados en PLA DE XOC ECONÒMIC I SOCIAL DAVANT LA SITUACIÓ DEL CORONAVIRUS

PLA DE XOC ECONÒMIC I SOCIAL DAVANT LA SITUACIÓ DEL CORONAVIRUS

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha acordat este matí en la comissió de seguiment del coronavirus una bateria de mesures econòmiques, que se sumen a les socials ja anunciades a principi de setmana per a estar al costat de les persones més vulnerables, especialment menors i persones majors o dependents, i de les pimes i autònoms que estes setmanes no rebran ingressos per la seua activitat.

El pla d’acció econòmica i social compta amb 10 mesures urgents i s’ha activat davant la situació excepcional de pandèmia pel coronavirus, després del decret d’Estat d’Alarma publicat pel Govern d’Espanya i que obliga la ciutadania a romandre a casa i a tancar tots els establiments (a excepció d’aquells que cobreixen necessitats bàsiques).

MESURES:

1️⃣ Devolució proporcional per ocupació de la via pública en el mercat dels divendres mentre no se celebre.

2️⃣ Devolució proporcional al temps de tancament de la taxa d’ocupació de la via pública amb terrasses de bars i restaurants.

3️⃣ Flexibilització del pagament de l’IBI per a les persones afectades per esta situació.

4️⃣ Devolució de la taxa proporcional per les activitats municipals no prestades d’Universitat Popular, Piscina Municipal, etc.

5️⃣ Línia d’ajudes per al comerç local i assessorament i atenció telefònica per a pimes i autònoms (617308134, 610701941 i 610748982) i per a treballadors i desocupats (964690656 en horari de matí).

6️⃣ Posada en marxa del servei de distribució a domicili d’aliments i productes farmacèutics a les persones majors o dependents que no disposen de ningú que puga ajudar-los. Comandes al telèfon 964690392 de 9.00 a 14.00 hores.

7️⃣ Posada en marxa del servei de menjars per a menors en situació de vulnerabilitat, per a garantir la seua correcta alimentació després del tancament dels menjadors escolars.

8️⃣ Reforç dels Serveis Socials per a fer front a situacions d’emergència.

9️⃣ Reforç dels serveis de neteja viària i desinfecció d’espais públics i transport públic.

🔟 Reforç de la Policia Local per a garantir la seguretat i realitzar controls per a vetlar pel compliment del decret d’Estat d’Alarma.

A %d blogueros les gusta esto: