MOLTS DELS LLOCS DEL MERCAT MUNICIPAL OFEREIXEN SERVEI DE REPARTIMENT A DOMICILI

25 marzo 2020
Comments Comentarios desactivados en MOLTS DELS LLOCS DEL MERCAT MUNICIPAL OFEREIXEN SERVEI DE REPARTIMENT A DOMICILI
25 marzo 2020, Comments Comentarios desactivados en MOLTS DELS LLOCS DEL MERCAT MUNICIPAL OFEREIXEN SERVEI DE REPARTIMENT A DOMICILI

MOLTS DELS LLOCS DEL MERCAT MUNICIPAL OFEREIXEN SERVEI DE REPARTIMENT A DOMICILI

🚛 Molts dels llocs del Mercat Municipal ofereixen el servei de repartiment a domicili, garantint productes frescos i de proximitat. En la imatge pots vore quins són i el seu telèfon de contacte per a realitzar les comandes durant l’Estat d’Alarma.

✅ Els productes que et porten a casa arriben frescos i amb la qualitat que mereixen. Els comerciants apliquen totes les mesures de seguretat i higiene davant la situació actual del coronavirus.

🕖 A més, el Mercat Municipal està obert en el seu horari habitual:
· De dilluns a dijous de 7.00 a 14.30 hores
· Divendres de 7.00 a 14.30 i de 17.00 a 20.30 hores
· Dissabte de 7.00 a 14.30 hores

🛒 En la mesura del possible, recomanem comprar en el xicotet comerç local, per evitar les aglomeracions en grans supermercats. Cal mantenir la distància de seguretat i comprar sense excessos i amb responsabilitat, ja que l’abastiment de productes bàsics està garantit.

********************************************

MUCHOS DE LOS PUESTOS DEL MERCADO MUNICIPAL OFRECEN SERVICIO DE REPARTO A DOMICILIO

🚛 Muchos de los puestos del Mercado Municipal ofrecen el servicio de reparto a domicilio, garantizando productos frescos y de proximidad. En la imagen puedes ver cuáles son y su teléfono de contacto para realizar los pedidos durante el Estado de Alarma.

✅ Los productos que te llevan a casa llegan frescos y con la calidad que merecen. Los comerciantes aplican todas las medidas de seguridad e higiene ante la situación actual del coronavirus.

🕖 Además, el Mercado Municipal está abierto en su horario habitual:
· De lunes a jueves de 7.00 a 14.30 horas
· Viernes de 7.00 a 14.30 y de 17.00 a 20.30 horas
· Sábado de 7.00 a 14.30 horas

🛒 En la medida de lo posible, recomendamos comprar en el pequeño comercio local, para evitar las aglomeraciones en grandes supermercados. Hay que mantener la distancia de seguridad y comprar sin excesos y con responsabilidad, puesto que el abastecimiento de productos básicos está garantizado.

A %d blogueros les gusta esto: